burgerbeweging in actie

20 augustus – Overlezen zomert! – mis de tweede aflevering niet

Gaea

Heeft u 20 augustus al in het rood omcirkeld in uw agenda? Op die dag, om 19.30, is Gaea Schoeters te gast bij Overlezen zomert!, de zomereditie van het levende boekenprogramma van de Warande. Overlezen zomert! speelt een tweede keer op verplaatsing en strijkt neer in de Stadsboerderij. Een primeur, voorwaar!.

Johny Geerinckx interviewt de auteur. Pannelleden Jos Geysels en Karl van den Broeck geven hun mening over het boek. Daarnaast bespreken ze nog een aantal titels die recent verschenen zijn en die op hun nachtkastje liggen. Flor Verschueren zorgt voor de muziek en afsluiten gebeurt traditioneel met een boekentombola.

Gaea Schoeters werd in 1976 geboren en is auteur, journaliste en scenariste. Eerder schreef ze een reisboek en een thriller. Haar romandebuut verscheen dit jaar. De kunst van het vallen is een roman over “het onvermogen om onbevangen lief te hebben”.

De toegang voor Overlezen Zomert! is gratis, maar De Koep experimenteert wel met ‘geef-wat-u-wilt’-formule. De eerste editie van Overlezen Zomert!, die plaatsvond op 17 juli in Het Gevolg, was een succes. Meer dan zestig belangstellenden luisterden aandachtig naar Bart Meuleman die een beetje een thuiswedstrijd speelde met zijn boek ‘De jongste zoon’.

Overlezen zomert! is een samenwerking tussen De Koep, de Warande, Het Gevolg en de Stadsboerderij.

Praktisch: Overlezen Zomert!, 20 augustuis om 19.30 uur in de Stadsboerderij, Veldekenswweg 10, Turnhout. Kom met de fiets of doe aan carpooling want de parkeergelegenheid is erg beperkt aan de Stadsboerderij.  Klik hier voor een kaartje.

 Overlezen heeft een Facebook-pagina.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

1 Reactie op 20 augustus – Overlezen zomert! – mis de tweede aflevering niet