burgerbeweging in actie

Open Koep-vergadering / Drink mee op onze nieuwe plannen

index
Op donderdag 6 februari organiseert de Turnhoutse burgerbeweging De Koep een open vergadering en een drink. Plaats van de afspraak is Café Barzoen in cultuurhuis de Warande, Warandestraat 42 in Turnhout. De vergadering/drink begint om 19.30 uur met een verwelkoming van voorzitter Koen Aerts. Daarna zal Jef Van Eyck de verschillende projecten waaraan De Koep werkt, kort toelichten waarna er ruimte is voor vragen en opmerkingen.
Lang willen wij dat dit keer niet laten duren, want wij willen vooral onze sympathisanten bedanken voor de steun die we de afgelopen maanden mochten ontvangen.
De Koep trakteert iedereen op een drankje en een versnapering.

Koepkaart

Diezelfde avond kunnen jullie ook een Koepkaart aanschaffen. Deze kaart kost 5 euro en wie ze draagt heeft het recht zich ‘een koeper’ te noemen. Iedere kaarthouder krijgt ook een geschenk: een glas, geschilderd door de kinderen van de tekenacademie (SASK) in het kader van de roemruchte Operatie Watertoren. Elk glas is uniek en een mooi aandenken aan de campagne die De Koep in Turnhout definitief op de kaart zette. Samen klinken we dan op een succesvol 2014.

Persconferentie

Die avond zal er zeker ook gepraat worden over de persconferentie van diezelfde ochtend. Daarop stelt De Koep het project ‘Campina Energy’ voor: de oprichting van een Kempense coöperatie voor duurzame energie.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest