burgerbeweging in actie

Campina Energie zet eerste stap naar brede publiek

Campina Energie lanceert vandaag via haar nieuwe website. Via de website doet het een oproep aan scholen, organisaties en bedrijven die willen investeren in een lager energieverbruik en eigen energieopwekking. Campina Energie wil zoeken hoe het hen daarbij kan ondersteunen.

Campina Energie wil burgers stimuleren om in deze projecten te participeren, als opstap naar een klimaatneutrale en sociaal-duurzame regio. Het rendement dat daaruit voorkomt, komt onmiddellijk ten goede aan de betrokken partners. Met deze oproep naar concrete projecten zet Campina Energie haar eerste stappen naar het brede publiek.
Hoe dat in de praktijk zou kunnen werken toont Campina Energie op zaterdag 3 mei om 11 uur tijdens het Mooov-filmfestival “The 4th Revolution – Energy Autonomy”. Deze documentaire film verbeeldt de visie van een solidaire wereld, gebaseerd op 100% duurzame energie en met de participatie van honderdduizenden burgers. En dat is precies wat Campina Energie beoogt, op maat van de Kempen.

Tickets voor de voorstelling kosten 5,00€, ter plaatse te bekomen vanaf een halfuur voor de voorstelling. Na de film kan u kennismaken met deploeg achter Campina Energie in de Mooov-festivalbar.

website: www.campinaenergie.be

Info: Wout Baert 0478 29 26 34 / Jef Van Eyck 0493 51 84 28

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest